Black Friday staat weer voor de deur!!Het zal je vandaag vast niet ontgaan zijn en ik verwacht dat je hier en daar al wat toffe acties hebt gespot. Want we weten inmiddels dat deze allang niet meer alleen op de dag zelf plaatsvinden. Ze kunnen het wat dat betreft beter Black Month noemen 🤣

Maar goed, om te voorkomen dat je koopt uit FOMO of keihard mispakt op fijne korting. Adviseer ik goed na te denken over je komende aankopen. Dat kan van winterjas tot decembercadeautje, van een jaarvoorraad tandenborstel opzetstukjes tot grote witgoed aankopen zijn. U name it!

Dus!

Doe je research, vergelijk prijzen, zet je wensen/eisen op een rij en bepaal wat je er max aan wilt besteden. Zo voorkom je dat je maar als een zot gaat kopen omdat er korting is, of dat je denkt dat iets in de aanbieding is, maar dit eigenlijk juist duurder is dan normaal!! 

Wat ook wil helpen in het maken bij het beslissen tot het wel of niet maken van een aankoop is: of dat je er ook bereid voor zou zijn er de volle prijs voor te betalen. En heb je het wel echt nodig? 

Wanneer je op deze manier omgaat met je toekomstige aankopen zal dat je ook zeker geld kunnen besparen. 


Mijn Wishlist

Ikzelf wil heel graag de Lego Mustang. Daar heb ik vorig jaar op misgepakt😢. Ik hoopte op een nog voordeligste prijs... En toen was ik toch nog te laat. Gaat me dit jaar niet gebeuren! Ik weet wat de laagste prijs kan zijn en had al een max prijs afgesproken met mijzelf. Een kleine twee weken geleden spotte ik 'm ergens voordelig. En nu staat de box klaar om te maken in de Kerstvakantie 🙂.

En zo'n zelfde verhaal bij onze nieuwe droger. Een aankoop waar je misschien even voor moet sparen... en die je niet zomaar 'even' koopt. Dus stopten we tijd in research en gingen we langs om ze live te checken in de winkel. Uiteindelijk hadden we een top 3 van potentiële kanshebbers. En dan is het binnen halen zodra je 'm ergens in een mooie aanbieding ziet. Iets wat in ons geval ook al een kleine maand geleden het geval was. Tuurlijk is er een kans dat de droger volgende week ergens nog 50 euro voordeliger is maar misschien ook niet. Ondertussen heb ik er al tijdje veel plezier van mijn nieuwe huishoud bestie 😁.

Verder heb ik nog wat hebberige wensen, zoals je op het plaatje kunt zien. Dat zijn absoluut geen moetjes. Maar luxe items die ik ooit nog voordelig hoop te kunnen bemachtigen. Vergeet daarbij ook zeker niet plekken zoals Marktplaats of Vinted. Vaak kun je daar voordelig prima boeken, speelgoed, en nog veeeel meer bemachtigen voor een mooie prijs.


Let wel op dat er veel (online) drukte wordt verwacht en dit kan vertraging opleveren met de bezorging! Op tijd bestellen dus!

Wat zijn jou tips/ervaring met shoppen rond deze actie dagen? Wat staat er op jouw wishlist?

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts