toyreview: LEGO Ninjago Jay's gouden drakenmotor 71768


Wij mochten de stoere LEGO Ninjago Jay's gouden drakenmotor set testen. Hoge verwachtingen door het zien van de verpakking! Erg aantrekkelijk voor het oog en ook juist dat het om een gouden(!) motor ging, trok dit onze aandacht.

De speelset is vanaf 7 jaar. Al schat ik in dat een kindje dat al Lego bouwervaring heeft, hier ook al prima mee uit de voeten kan.

De set bestaat uit Jay, de drakenmotor, een Wraakstenen Strijder en een kristalspin. 
In de doos zitten vier zakjes waarvan veel kleine onderdelen. De set heeft 69 bouw stappen en die lees je uit een traditioneel papieren handleiding. Voordat we aan de slag gaan, sorteren we alles op kleur. Op die manier is een onderdeel vinden een stuk makkelijker!
Ons enthousiasme gaat vooral uit naar Jay en de drakenmotor. De overige figuren vinden we niet zo interessant. Bovendien heeft de motor nog een bewegende bek wat wel een toffe fantasie volle feature is.
Extra leuk is deze set voor de echte Ninjago fans om zo de scènes uit de tv-serie NINJAGO: Crystallized na te kunnen spelen. Maar ook zeker een toffe set om "gewoon" neer te zetten op een mooie plek. 
Als ik naar de gehele serie kijk, is dit zeker één van onze favorieten uitvoeringen. Tevens betaalbaar en daardoor dus geschikt als een leuk cadeautje.
Het enige minpuntje wat ik kan melden is dat de vleugels van Jay in werkelijkheid niet zo transparant zijn zoals op de verpakking. In een klein uurtje stond de gehele set in elkaar. Daardoor is de mening van mijn 7 jarige dat de set aan de makkelijke kant is maar wel heel cool!

Hoe dan ook, gegarandeerd bouwplezier!

#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2022 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts