Low budget Paas kleinigheidjes

Wie mij al langer volgt weet dat ik graag bedankjes of cadeautjes maak met gebruik van de gezellige theezakjes van Natural Temptations. En nu is er ook een Limited Edition voor Pasen op de markt.
Jij snapt dat ik die moest hebben en daarom heen wel een geschenkje knutsel.

Dus zo gezegd zo gedaan. En ik laat je twee varianten zien die je natuurlijk helemaal naar eigen stijl kan maken. Zie het dus als inspiratie 😉.
Zomaar losse zakjes thee uitdelen komt een beetje goedkoop over. Maar plaatst het op een stukje karton met een leuk printje, een strikje en een grappig chocolaatje (altijd lekker bij een kopje thee) en voila, je hebt een leuk kleinigheidje voor bijv. een juf, buurvrouw, moeder of wie dan ook. 
Wil je wat extra's dan kun je het kaartje verpakken in een folie zakje en voeg er nog wat zelf geponste konijntjes aan toe. Of laat het achtergrondje versieren door je kind voor een extra persoonlijke touch.
En dat hebben we gedaan bij het maken van deze Paasmandjes. Een papieren bordje op alle windrichtingen kort ingeknipt. De binnenkant (en eventueel buitenkant) door je kids laten versieren. Lintje of (in mijn geval) Washi tape er omheen en met een Chenille draad het hengsel gemaakt.

Vullen met wat decoratie gras, paaseitjes (deze van kruidvat zijn naar mijn mening de lekkerste) en de gezellige Happy Easter thee.
Dit alles nog even ingepakt in transparant cadeaupapier met een strik eromheen.
Groot succes bij de opa's en oma's!P.s. de thee is nu 2+1 gratis bij Holland en Barret (#nospon). Kun je met alle soorten combineren. Leef je uit zou ik zeggen.


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2023 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts