Vrolijke huisdieren bouwen | REVIEW


Een gezellige kleurrijke unisex set zonder de lasten van echte huisdieren ;).


Alle diertjes brengen gegarandeerd een lach op je gezicht. Ze zijn gewoon zo schattig!

De set bevat 450 stenen inclusief een boekje met 10 voorbeeld ideeën van bijvoorbeeld honden, katten en konijnen. Daarnaast bevat de set ook nog een heleboel extra stenen om je eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan. De set is bijna overal wel te koop. De goedkoopste prijs dat ik 'm (online) heb gevonden is €25,99. 

De set is voor kids vanaf 5 jaar en dat is misschien wel de leukste leeftijd om dit mee te maken. Af en toe wat hulp nodig van een volwassenen om de hele kleine (ik noem ze marshmallow) steentjes te plaatsen. Maar verder kan een kind dat al wat Lego bouwervaring heeft (of het nu gaat om freestyle of door middel van een boekje) hier lekker zelfstandig mee uit de voeten.

Goed voor zeker 1,5 uur bouwplezier, en daarna nog veel meer tijd voor het fantasie gedeelte. Want de diertjes hebben ook accessoires zoals een mand, drinkbak, bot, krabpaal en verzin maar door. Extra stimulatie voor het fantasie spel naast het bouwen!

Ook het build, rebuild en freebuild concept vind ik een leuke creatieve inspirerende manier om door kleine aanpassingen of toevoegingen een totaal ander eindresultaat te creëeren. Het maken van verschillende gezichtjes, pootjes en oortjes levert een hoop hilariteit op.

Bovendien ben ik wederom weer onder de indruk van de mooie details in een aantal stenen. Die poep!! Haha! Of is het een chocolade bolletje ;-).#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2024 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts