Siliconen budget make-up organizer | REVIEW

Tijdens mijn laatste bezoek bij Action (nog voor de #NoMoreSpending challenge), nam ik nog drie beauty items mee naar huis. Ze leken me handig en leuk en wilde ze graag voor jullie testen. Vandaag laat ik de eerste zien en dat is de 'Cosmetics Organizer'.


Momenteel staan mijn bescheiden aantal make-up kwasten en eyeliner in een glazen potje op mijn kaptafel. In een wit mandje liggen producten zoals: Mascara, grote make-up kwasten, oogpotloodjes, lipsticks, lippenbalm en parfum samples. Redelijk een rommeltje om telkens door heen te moeten zoeken naar het make-up product dat ik op dat moment nodig heb. Dat probleem zou wel eens opgelost kunnen worden met deze organizer.

Over de organizer

De flexibele siliconen (roze) bovenkant maakte mij erg enthousiast. Op deze manier zou ik mijn make-up producten hier gemakkelijk in kunnen plaatsen. En zie ik in een oogopslag waar dat ene oogpotloodje staat. 

Tijdens het maken van de productfoto's die in dit artikel verwerkt zijn, kwam ik er al snel achter dat het plaatsen van een item zoals een lipstick of een dikke make-up kwast eigenlijk helemaal niet zo makkelijk gaat. Ik moet aardig wat druk zetten om het in het grote vakje van de organizer 'gefrot' te krijgen. In de kleine vakjes zou ik dan de smalle kwasten en potloden kunnen plaatsen. Wederom met het zetten van veel te veel kracht. Tijdens het eruit halen van een product, merkte ik dat ik de organizer weer veel tegendruk moest geven. De producten staan dus erg stevig vast. 

Back up plan

Uiteraard heb ik het toch een kansje gegeven met mijn wat smallere make-up producten. Denk dan dus aan oogpotloodjes en smalle make-up kwasten. Deze plaats ik dan in de grotere vakjes zodat ze er losjes instaan. Want dan past en werkt het perfect. Als je er geen last van hebt dat ze een beetje scheef staan.

Ik heb niet zoveel smalle kwasten en oogpotloodjes. In mijn geval staan er dan vijf van die verloren staafjes (scheef) in zo'n opvallend roze ding. Dat vind ik uiteindelijk ook maar rommelig ogen op mijn kaptafel. 

Conclusie 

Voor mij is deze make-up organizer geen succes. Mocht je zelf een hoop meer smalle oog make-up kwastjes en potloodjes hebben, dan is dit waarschijnlijk juist wel ideaal voor je om je hele collectie in uit te stallen. Ik ga weer terug naar mijn witte mandje en glazen potje.

De make-up organizer is verkrijgbaar in vier kleuren en kost €1,88 bij Action.


#gekocht #nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts