Shoplog privewinkelen bij C&A en Zeeman

Sinds kort is winkelen op afspraak (eindelijk) mogelijk! Ook ik heb hier woensdag meteen gebruik van gemaakt en heb heerlijk geshopt bij C&A en Zeeman. 


De klok loopt

Voor de boys kon ik wel wat nieuwe kledingitems gebruiken. Ik wilde graag naar mijn favo winkels om daar te neuzen in de sale en uiteraard om het hele gegeven van winkelen op afspraak te ervaren.
Bij de C&A kreeg ik een half uur. Dat was voldoende. Tuurlijk is langer veel relaxter en ja je grijpt iets sneller wat mega goedkope items mee. Even een broek passen zit er niet in. Dus koop ik waarvan ik weet dat het past.

Doordat er niemand in de weg loopt en je geen afleiding hebt van je kids, heb je wel eerder alles gezien. Het helpt wanneer je gericht op zoek gaat naar wat je nodig hebt en daarna pas voor 'fun shoppen' gaat. 

Dat was ook meer het geval bij Zeeman. Daar kreeg ik ook ruim de tijd, meer dan ik nodig had. En vraag ook gewoon aan de verkopers waar wat ligt als je het het zo snel niet krijgt gevonden. Want je hebt nu uiteraard geen tijd te verliezen ;).
Volgende winkelronde

Wat betreft het scoren van koopjes, moet je niet te lang wachten met kledingwinkels. Maar een Action ga ik ook nog eens proberen. Waarschijnlijk in combi met een Click&Collect bestelling, want anders ben ik al mijn minuten al kwijt aan het neuzen tussen het cadeaupapier. En ik heb tijdens mijn vorige C&C van Action al ervaren dat het zelfs online nog steeds mogelijk ik items te kopen waar je echt wel zonder kan.

Ik vond het heerlijk weer even kleding te kunnen voelen, en te neuzen. Ik heb aardig wat gekocht zelfs voor mijzelf! Ja het was best haasten en niet mega ontspannen. Maar ik merk toch, na heel wat online bestellingen en retouren, dat het fijn is om fysiek te kunnen winkelen. Ook al is het dan maar even op deze manier. Het zijn kleine stapjes naar 'normaal', maar ik omarm ze!

De links


H&M anti-slip sokken
H&M Rode pet

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts