Slapend rijk worden met crypto: nieuwe strategie

Woohoo afgelopen week ben ik slapend rijker geworden. Ik heb sinds kort een nieuwe crypto strategie en deze heeft me al een aardig zakcentje opgeleverd deze week💲💲

Ik weet niet wat er sinds vorige week vrijdag gaande is maar alles bleef maar stijgen en stijgen. De ene munt sneller dan de ander. Dus als het goed is heb ook jij wat verdiend als je in de crypto zit👊

Ook ontdek ik dagelijks weer volledig nieuwe werelden in de crypto business. Op YT kun je er mega veel over leren. Ik sta er volgens mij nog niet eens met mijn hele teen in. 

Van klein naar groot


Ik loop al dagen extremer te gokken dan de weken hiervoor. Kocht ik eerst heel bescheiden kleine bedragen van vijf tot dertig euro van een munt, koop ik nu voor honderden euro's en cash ik ze snel in zodra de munt naar mijn mening voldoende gestegen is. 

Zodra een munt voor mij weer voldoende daalt, koop ik 'm weer en op zijn piek verkoop ik 'm. Daytraden noemen ze dat. In zeer korte tijd (kleine) winst pakken. Maar al die beetjes lopen wel mooi op! En die winst smaakt naar meer kan ik je vertellen. Vandaar ook dat ik opeens voor grotere bedragen durf te kopen.

De avonden vind ik het meest spannend. Soms koop ik de munt in zijn daling en dan hard hopen dat deze in de nacht niet ingestort is en het liefst juist gestegen. Tot dusver werd ik rijker wakker dan dat ik ging slapen😎. Maar dat vind ik echt wel mega spannend hoor. Ik begin hierdoor ook steeds meer interesse te krijgen om met bots aan de slag te gaan.
Dit is bij mijn huidige crypto App (BLOX) niet mogelijk.

Daarom ben ik van plan om een account aan te maken bij Bitvavo. Want na het instellen van een sale of buy punt, doen zij (de door jou ingestelde bots) het werk voor je als je bijv. slaapt of druk bent overdag. Wanneer ik de grafieken bekijk, behalen namelijk best veel coins tussen 00.00 en 04.00 uur hun top of dieptepunt. Maar dan lig ik op één oor.

Sowieso heb ik dit weekend geen trades gedaan. Deels omdat ik wacht op een daling van alle coins en deels omdat ik bij daytraden voor een paar euro winst, de 1% transactiekosten te hoog vind bij mijn huidige App. Stel ik wil honderd euro kopen en een uur later met vijf euro winst verkopen, dan kost me dat ruim twee euro. De transactiekosten zijn bij Bitvavo dan ook veel lager. En dan is daytraden meer de moeite waard vind ik.

Wat ook is veranderd


Voorheen stortte ik mijn winst meteen weg naar mijn rekening. Dit doe ik nu even niet. Ik ben dus óók met mijn winst aan het spelen. Die is inmiddels verdubbeld en zo kan ik meer én grotere munten kopen. 

Elke trade is een gok. Gaat 'ie nog stijgen? En ja, alles zakt op de een of andere manier altijd even in zodra ik iets koop. Toch begin ik bepaalde munten 'een beetje te kennen'. De Doge bijvoorbeeld, daar ben ik op tijd uitgestapt. Al moet ik wel eerlijk zeggen, als ik alles vanaf mijn eerste aankoop had laten staan, had ik veel meer winst gemaakt met deze munt. Maar weet je, that's the game. Voor hetzelfde geld was alles al ingestort en moet ik lang wachten voordat ik weer quitte speel.

Net voor dit weekend heb ik trouwens alle grotere investeringen verkocht. Ik gok en hoop dat na dit weekend alles inzakt. Een kleine twee weken geleden was ook alles echt extreem laag (sommige ben ik nog steeds aan het quitte spelen). Als dit weer gebeurt, misschien wel helemaal niet..., maar als het wel weer binnenkort gebeurt, dan ga ik inslaan!

De paar coins die ik nog aan het quitte spelen ben of in aankoop prijs zo laag en klein zijn, ga ik eens langer met rust laten. Kijken wat er gebeurt na een maandje ofzo. 🤞🏻


Reminder:
Je kunt geld winnen maar ook verliezen! Ik ben geen financieel adviseur en geef ook geen advies. Ik vertel gewoon over mijn ervaringen in de cryptocurrency.


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts