Nieuwe (eet) gewoontes aanleren

Ik kocht eens wat ander beleg voor op mijn brood. En beide kan ik je aanraden! Dit zijn blijvertjes!
Sinds een kleine twee weken ben ik mijn gewoontes eens onder de loep aan het nemen. Ook die van mijn voeding.

Zo ontbijt ik graag boterhammen met boterhamworst en pindakaas met hagelslag, heb ik geen limiet met melk en cola en gaat een pak koekjes of zak snoep niet langer mee dan 5 tot 120 minuten.

Dit eetgedrag is niet alleen ongezond, het werkt ook niet bevoorderend voor je energielevel (of weegschaal🙈). Vooral het gebrek aan energie is mijn hoofdmotivatie om weer eens wat betere eetgewoontes te gaan aanmaken en vaker de snacks, zuivelproduten en zoetigheid te laten staan.

Dat lukt me al aardig! Zo heb ik afgelopen week geen frisdrank op, mijn broodbeleg én hoeveelheid aangepast, drink ik nog max twee glaasjes melk per dag en snoep en koek amper nog in huis gehaald en dus way minder kunnen snoepen. Ik merk duidelijk al verandering in smaak, gewicht, humeur én ook energie💪🏻

Al eerder heb ik eens wat smaken van BioToday gekocht. Prijzig dat wel, voordeel is dat je dan ook wat minder royaal smeert. Het vegetarisch broodbeleg van Stegeman liep ik toevallig tegen aan dankzij de Scoupy app. Zo kon ik dit product kopen voor maar 50cent! Verkrijgbaar in drie smaken waarvan ik alleen nog maar Mediterraanse kruiden (al 3x) heb ervaren. En zoals ik al zei, het zijn blijvertjes! 

Ik heb alles bij Jumbo gekocht, dus weet niet zeker of elke supermarkt deze producten in zijn schappen heeft staan...


Wat ik nog wil, is het onderdeel waterdrinken in mijn systeem krijgen. Dat is al een eeuwige strijd. Nu moet ik wel want anders krijg ik te weinig vocht binnen. Heb je de gouden tip? DM me op Insta of Facebook :)


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts