Creatieve Moederdagtips waar je wat aan hebt!

Omdat ik zelf de handmade cadeautjes op moederdag (or anyday) de leukste vind, deel ik vandaag een aantal leuke webshop en knutsel tips. #nosponjustlove

Tuurlijk een bloemetje is leuk, maar een zelf geplukt bloemetje uit (iemand anders tuin 🤣) is toch veel schattiger? 
-- Of wat dacht je van het BudgetKidsTips boeketje dat zelfs na maanden er nog fleurig bij zal staan!
-- Laatst kocht ik als cadeautje voor iemand dit vogelhuisje van Baker Ross in de vorm van een kasteel. Hilarisch vind ik 'm! Ik kocht deze na wat neuzen lekker voordelig bij Amazon. Namelijk twee stuks voor €6.50 (normaal 10 euro per stuk).
Als je wat verder zoekt kom je ook nog andere leuke designs en versier het zelf items tegen.
In vijf stappen heb je het huisje in elkaar geklikt. Wel even je krachten beheersen want het is fragiel hout dat snel kan scheuren.

Laat je kid(s) het pimpen met verf of stiften en hang dit hysterische ding (waar waarschijnlijk nooit daadwerkelijk een vogel in gaat nestelen) in je tuin of balkon. Fleurt de boel meteen op!

-- Bij Happy Pillow verkopen ze kussenslopen met een leuke afbeelding om zelf te (laten) versieren.
Dit vind ik zo leuk! Vooral de gedachte erachter: Om ziekenhuis patiënten (jong en oud) tijdens hun verblijf op te vrolijken. 

Andere leuke en bruikbare items laten versieren met textielstiften of verf zijn bijvoorbeeld: Canvastas, ovenwanten, een zakdoek (dat was bij ons een vaderdag cadeautje) of wat dacht je van een mondkapje!

-- Bij Glitterbaas zag ik dat ze nu speciale Moederdag designs hebben. Super leuk om gemaakt te krijgen maar ik kan je uit eigen ervaring melden dat dit echt heel chill is om zelf te maken. Ik maakte er een tijdje geleden een filmpje van.

-- Ook leuk zijn de thema knutselboxen. Zoals bijvoorbeeld die van Knutselkontjes. Daar ontvang je nu zelfs een enveloppe met een speciaal knutselwerkje voor moederdag. Die mag mama natuurlijk niet openen 😉.

-- Mocht al dit geknutsel niet het ding zijn voor je kids of moeders? Of zoek je nog iets leuks om zelf te doen met je eigen moeder? Dan is dit een lekker idee! De Moederdag Picknickmand van Zoet&Zout. Kom je niet uit Eindhoven? Check dan restaurants bij jou in de buurt, misschien bieden zij ook van deze soortgelijke leuke manden aan? Of stel zelf een toffe lunch samen voor in of outdoor!


#gekocht #nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts