Allemaal Disney spulletjes gekocht in NL

As we speak ben ik op de terugreis van een paar dagen Disneyland Parijs met mijn gezinnetje! 
Vorig jaar zijn we ook geweest en toen liet ik je in een video mijn souvenir aankopen uit DLP zien. Toen heb ik niet heel veel tijd gemaakt om te shoppen en bovendien werd ik niet mega enthousiast van de spulletjes die ik zag. Wel heb ik toen vanachter mijn computer nog leuke (misschien zelfs wel leukere) items geshopt die ook volledig Disney gerelateerd zijn :D.

Die items wil ik alsnog gezellig met jullie delen! En wie weet komt er binnenkort een shoplog aan van mijn aankopen in DLP 2021. But first things firs, so here it goes...
Wat al voor mijn Disney trip op mijn wishlist stond was de Disneyland ticket washi tape van OnlyHappyThingz.
En aangezien de attractie 'It's a small world' een groot succes was, begrijp je dat daar ook rolletje van besteld moest worden! En waarom dan niet nog een vrolijke rainbow Mickey? Super leuk om meet te knutselen en cadeau's mee te versieren. 
Jaren geleden heb ik hét mooiste souvenir item uit heel Disneyland meegenomen en aan mijn moeder gegeven. Het was een miniatuur van glas van de betoverde roos uit het verhaal van Belle & het Beest. 
Helaas was deze variant niet meer verkrijgbaar en dus ben ik op zoek naar toffe alternatieven. En kocht ik deze prachtige broches bij Ali. Ik heb ze nog niet in gebruik... Ben er nog niet uit waar ik ze op wil plaatsen...
Deze prachtige Frozen II inspired mondkap heb je waarschijnlijk al eerder op mijn Insta voorbij zien komen. Hij is zo mooi! Helaas is de shop waar ik deze gekocht gestopt met het maken van (Disney) mondkapjes. Wel verkoopt ze de tofste handmade Minnie oren in haar Etsy shop.
En dan nu mijn laatste Disney gerelateerde aankoop. Een Thomas Kinkade puzzel van 1000 stukjes! Is het niet prachtig? Ik ben inmiddels een echte puzzelaar geworden dankzij de lockdown's. Gelukkig is mijn kleuter en ook gek op en mega goed in, dus dit levert heel wat gezellige momentjes op. Deze puzzel heb ik in een Ikea lijst geplaatst en moet nog een plekje krijgen in mijn werkkamer. Mocht het toch echt gaan kriebelen dan kan ik 'm nog altijd uit de lijst halen en opnieuw maken.
#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts