Whats in my bag

Niet de mooiste foto maar wel REAL!

Ik kieperde mijn tas om en dit zat er allemaal in🙈.
Handgel, mondkapje en antibacterieledoekjes zijn van die items die er sinds de Corona inzitten. De rest is als vanouds. Bonnetjes, track&trace codes (veel gekocht tijdens Glamour weekend = ook veel retour), kortingsbonnen, zonnebril, kauwgom stash, haaraccessoires, een veel te grote portemonnee waar ik alleen mijn pinpas van gebruik, herbruikbare tasjes en knabbels voor de kids. Niet so exciting. 

Waar ik wel helemaal excited van raak is opruimen! Ik heb altijd rond deze tijd (en begin van het nieuwe jaar) van die mega opruim/uitzoek/minimalisme/verkoop/doneer/stort aanvallen. Ik denk dat ik mijn kledingkast al 3x heb gedaan en nog is het niet naar mijn zin en wil ik nog meer wegdoen. Van de week mijnstudeerkamer, zolder, delen schuur en kinderkamers deels omgebouwd met andere of nieuwe meubels. Heerlijk!

Wie herkent het? Vaak is er rond deze tijd ook een opruim of budget challenge te vinden online. Doe ik ook vaak aan mee voor extra motivatie.

Ik vind het fascinerend hoe ik denk niet zonder bepaalde spullen te kunnen en ze uiteindelijk helemaal niet mis. Oké van 1 ding heb ik spijt... Ik heb mijn Disney Minnie oren weggedaan en ik weet niet meer aan wie/wat/waar😔.

Van welk opgeruimd item heb jij spijt? Let me know onder deze post.


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts